Dierenvoeding

Al het lekkers voor je huisdier

Konijnenvoer

Dit is konijnenvoer van het merk Hope Farms. Hope farms is een bekend merk bij knaagdierenvoeding. Hope farm is een gezond en een mix van waardevolle voedingstoffen. Er zitten ingredienten in als granen, zaden en vers geoogste luzerne. Verder kan je de voeding bestellen in 800 gram, 2 kilo of 15 kilo.

naar de website

Canex Junior Brocks

Dit zijn hondenbrokken voor de junior hond. De brokken zijn van het bekende merk Canex. Een merk dat zorgt voor gezonde hondenvoeding en een goede conditie. De brokjes zijn geschikt voor opgroeiende pups tussen de 24 en 28 weken en is geschikt voor de wat grotere rassen.

naar de website

Hondenvoeding 8+

Dit is een pak dierenvoeding van het merk Roycal Canin voor de wat ouderen hond. Het is bedoeld voor 8+. Gezonde voeding voor de senior hond. Het pak is 15 kilogram.

naar de website

Orijen hondenvoeding

Dit is een pak hondenvoeding van het merk Orijen. Het merk onderscheidt zich van gewoon hondenvoer wegens het hoge proteinegehalte. Het voer bevat geen granen en weinig koolhydraten en is rijk aan fruit en groenten. Verder zitten er kruiden in die de gezondheid bevorderen. Het is geschikt voor bijna elke hond en het is te bestellen van 2.5 kilo, 6.8 kilo en 13 kilo.

naar de website

voeding kat tonijn

Dit is voeding voor de kat van het merk Schesir. Schesir is een bekend merk voor de voeding van katten en is verkrijgbaar in veel verschillende smaken. Zo is deze smaak tonijn in gelatine, de favoriet van de meeste katten.

naar de website

Cavia Supertrio

Dit is voeding voor de cavia van het merk Hope Farms. Hope farms is een gezonde en complete voeding met veel waardevolle stoffen. Er zitten smakelijke ingredienten in als granen, zaden en vers geoogste luzerne. Deze voeding bevat alle benodigde vitaminen en mineralen voor jouw knaagdier. Deze voeding is bedoeld voor de volwassen cavia. Het is te bestellen van 1,3 en 15 kilo.

naar de website